Gambar lᶙcah tersebar, Laporan polis 'bangga' dari "Aslinda Pit" budak Nogori IC 05
Situasi anda ke balai polis untuk membuat laporan. anda akan membawa laporan yang dah siap ditulis atau anda bercerita dan pihak polis akan menulis. Setelah siap anda diminta memperbetulkan mana-mana yang tidak anda berkenaan. Setelah berpuas hati, laporan dicetak dan anda membuat bayaran. RM2!

Sebelum ini tersebar gambar lᶙcah dengan nama "Aslinda Pit" dengan 'caption' "Lepas windu nan cyng at petronas". Gambar aksi asli cuma akaun palsu.

Setelah menyedari gambarnya tersebar, pemilik aksi berahi ini membuat laporan polis. Laporan polisnya berbunyi;

Pada 30/3/2014 jam lebih kurang 9.30 pagi semasa saya berada di rumah saya di Puchong Prima, kawan-kawan saya telah memberitahu berkenaan gambar-gambar lᶙcah saya bersama teman lelaki telah tersebar dalam laman sosial iaitu Tweeter tertera nama saya (ASLINDA_PIT). Tetapi saya bukan pemilik akaun tersebut dan saya telah melihat akaun tersebut ternyata semua gambar-gambar adalah milik saya. Dalam Facebook juga telah tersebar gambar-gambar saya bersama teman lelaki untuk mengaibkan diri dan teman lelaki saya serta menjadi tontonan pengguna Facebook yang lain. Untuk makluman saya syak perbuatan itu dilakukan oleh skandal teman lelaki saya yang dikenali dengan nama (Yusnani Binti Sudirman).

Tujuan saya membuat report untuk menghentikan dan menyekat pemilik akaun palsu supaya tidak menyebarkan gambar-gambar lᶙcah saya bersama teman lelaki dan untuk rujukan pihak yang berkenaan.

Walaupun laporan polis dibuat namun kelihatannya agak 'bangga'. Mengaku tak senonoh bersama teman lelaki. Lihat ayat "gambar-gambar lᶙcah saya" dua kali diulang. Mengaku namanya "Tertera nama saya (ASLINDA_PIT)" serta bertegas dengan sebaiknya, "ternyata semua gambar-gambar adalah milik saya." Nampak bangga kan!!

Persoalan lagi, siapa pula yang mula sebar laporan polis ini? yang jantannya ke mana, dah lari ke belum?


Sumber

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kelebihan Printer Merk Epson

Bila Perokok berhenti merokok, penuh satu tong duit

(TAHNIAH)Mak Mah Kini Tunangan Orang