Tayang Perut Untuk Beri Inspirasi Kepada Peserta Lain – Sharifah Sakinah
Kalau anda mengikuti akaun Instagram Sharifah Sakinah, pastinya anda akan melihat beberapa gambar yang menunjukkan perut pelakon ini. Memang cantik perut Sharifah Sakinah. Tiada sebarang kebuncitan, nampak tegang dan kalau perhatikan betul-betul, macam ada “six packs“. Inilah hasil kerja keras Sharifah Sakinah bersenam selama ini menerusi jenama Fitness Sakinah.

sharifah sakinah tayang perut


kalau dulu Sharifah Sakinah kelihatan agak “chubby” namun sekarang ini memang kurus sangat-sangat. Walaupun penayangan perut yang dilakukan olehnya adalah untuk menunjukkan kesan, sememangnya ia kurang bersesuaian dengan adat dan agama kita. Namun Sharifah Sakinah memaklumkan tujuannnya berbuat demikian adalah untuk memberi inspirasi. Katanya menerusi MalaysianDigest:-


Saya bukannya sengaja hendak tayang perut di laman sosial. Saya tiada niat lain semata-mata ingin menaikkan semangat dan inspirasi kepada peserta lain yang turut mengikuti program tersebut. Kalau dulu saya tayang perut di Instagram. Sekarang ni ramai pula yang ikut, tayang perut mereka di Instagram masing-masing.
sharifah sakinah tayang perut

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kelebihan Printer Merk Epson

Bila Perokok berhenti merokok, penuh satu tong duit

(TAHNIAH)Mak Mah Kini Tunangan Orang