Media Arab Perli Malaysia Apabila Guna Khidmat 'Bomoh'



Media Arab Perli Malaysia Apabila Guna Khidmat 'Bomoh' | Memang memalukan betul apabila kita disindir oleh pihak luar akibat menggunakan khidmat bomoh ini. Kan lebih baik berdoa kepada Allah dan kita terus usaha untuk cari, Bukan guna khidmat bomoh syirik ini. Baca selanjutnya

Media Arab Perli Malaysia Apabila Guna Khidmat 'Bomoh'

Ini merupakan pandangan DR.Maza yang juga selepas mengupload gambar yang membuktikan media Arab sendiri perli perbuatan menggunakan khidmat bomoh ini. Jom baca apa yang dia katakan ini




Berikut merupakan kata-kata Dr.Maza yang admin ambil di laman Facebook nya.




Gambar di atas merupakan laman web di negara arab yang memperli Malaysia dengan mengatakan " Usaha terakhir rakyat Malaysia untuk selesaikan misteri kehilangan kapal terbang " Memang memalukan betul


Nota : Ini juga salah 1 nak burukkan imej negara kita. Tengok sendirilah apabila Arab saudi sendiri memperli negara kita. Huhuhu. Admin tak tahu nak komen apa dah ini. Apa komen korang pula ?

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kelebihan Printer Merk Epson

Bila Perokok berhenti merokok, penuh satu tong duit

(TAHNIAH)Mak Mah Kini Tunangan Orang