Keluarga Merestui Hubungan Saya & Romie – Hanez Suraya

hanez suraya dan romie


pastinya keluarga Hanez Suraya memberikan restu kerana mereka mengetahui sesuatu yang kita sebagai orang awam tidak tahu. Mungkin ada rahsia besar di sebalik kontroversi ini. Kata Hanez Suraya kepada Utusan Malaysia apabila ditanya mengenai komen keluarganya tentang percintaannya dengan Romie:-


Keluarga tidak ada masalah. Sejak daripada awal lagi mereka sudah tahu dan merestui hubungan saya dan Romie. Memandangkan kami sudah dapat restu daripada keluarga, saya berani meneruskan hubungan ini.
Apa sekalipun, bagi saya restu keluarga terlalu penting. Biarlah seribu orang mendesak saya putuskan hubungan dengan Romie tetapi selagi keluarga menyokong hubungan kami, saya tidak akan dengar pendapat orang lain. Bukan mereka di luar sana yang memberi saya makan dan berada di sisi tatkala saya susah. Tetapi keluarga tetap bersama-sama. Pada saya, selagi keluarga menyokong segala tindakan, saya akan dengar kata mereka.
Ya, kami masih bersama. Kami masih meneruskan hubungan dan bahagia. Cuma sekarang ini saya lebih senang untuk berdiam diri. Biar segala kekecohan tenang.
hanez dan romie
Keluarga pun dah restu maka memang sesuai sangat untuk Hanez dan Romie membuat persediaan ke alam perkahwinan. Mungkin selepas kes penceraian antara Romie dan Liyana Manan selesai, majlis pernikahan boleh dilakukan terlebih dahulu. Buat perkara yang wajib dulu

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kelebihan Printer Merk Epson

Bila Perokok berhenti merokok, penuh satu tong duit

(TAHNIAH)Mak Mah Kini Tunangan Orang