Penunggang motosikal mati melekat bawah lori

 

SIBU: Seorang lelaki menemui ajal dalam keadaan mengerikan apabila badannya melekat di bawah lori mengangkut besi paip selepas motosikal dinaiki merempuh kenderaan terbabit dalam kemalangan di Jalan Ahmad Edruce, pagi semalam.

Mangsa yang dikenali sebagai, Tie, 20, dari Jalan Mantis menunggang motosikal berseorangan dalam perjalanan ke sebuah pasar raya di Salim sebelum merempuh lori berkenaan, jam 10.10 pagi.

Difahamkan, ketika kejadian, mangsa tidak menyedari terdapat sebuah lori di hadapannya, lalu merempuh menyebabkan motosikal terperosok manakala lelaki terbabit tersangkut pada palang bawah kenderaan terbabit.

Menurut sumber, kejadian berlaku berhampiran simpang lampu isyarat dan kebanyakan pemandu memperlahankan kenderaan masing-masing.

“Mangsa dipercayai menunggang laju tanpa menyedari terdapat sebuah lori di hadapannya. Rempuhan kuat menyebabkan motosikal mangsa terperosok.

“Orang ramai cuba membantu mengeluarkan mangsa yang tersepit, namun gagal. Ketika itu, mangsa dilihat masih bernyawa sebelum meninggal dunia 15 minit kemudian,” katanya.-

sumber : hmetro

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kelebihan Printer Merk Epson

Bila Perokok berhenti merokok, penuh satu tong duit

(TAHNIAH)Mak Mah Kini Tunangan Orang