Foto Separuh Bogel Jenny Cortez Tersebar

Foto Separuh Bogel Jenny Cortez Tersebar Saban minggu pasti didengari cerita kurang enak yang tersebar di internet mengenai gambar tidak senonoh yang ditunjukkan oleh artis dari Indonesia.

Yang terbaru, dunia hiburan Indonesia kecoh apabila gambar separuh bogel artis yang pernah membintangi filem “Air Terjun Pengantin” Jenny Cortez, tersebar meluas di internet. Dalam gambar tersebut jelas menunjukkan Jenny bersama beberapa teman lelaki berada di sebuah pantai dengan hanya memakai bikini dan berkeadaan separuh bogel.

Menurut laporan KapanLagi, gambar yang diambil oleh seseorang yang tidak diketahui itu menunjukkan beberapa gambar Jenny yang hanya mengenakan seluar dalam renang dan ada gambar lain yang menunjukkan Jenny memakai seluar dalam tanpa menutupi bahagian atasnya sambil bermain air.

Pengurus kepada bintang yang berusia 25 tahun ini, Ika Maulani mengesahkan bahawa gambar-gambar tersebut adalah gambar Jenny, namun menjelaskan bahawa pihaknya tidak mengetahui dimana gambar tersebut diambil.

“Gambar itu memang gambar Jenny. Tapi saya sendiri belum diberitahu di mana dan kenapa gambar tersebut boleh tersebar di internet,”jelasnya.

Antara drama dan filem yang pernah dibintangi oleh gadis kelahiran Jakarta ini adalah “Kirun & Adul” pada tahun 2009, “Pemburu Hantu The Movie” dan juga beberapa drama televisyen yang lain.

(Petikan: Cinema.com.my – Ashraf Nasser)

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kelebihan Printer Merk Epson

Bila Perokok berhenti merokok, penuh satu tong duit

(TAHNIAH)Mak Mah Kini Tunangan Orang